FC Groningen bekrachtigt overeenkomst met spelers: 'Daad bij het woord'

FC Groningen bekrachtigt overeenkomst met spelers: 'Daad bij het woord'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 20:17vr 22-05-2020 om 20:17

De handtekeningen zijn gezet en daardoor zijn de spelers van FC Groningen definitief akkoord met een tijdelijke verlaging van het salaris. Daar werd vorige week al overeenstemming over bereikt. 

De coronacrisis raakt ook Groningen hard. De club heeft als gevolg daarvan al elf mensen opzij moeten zetten. De selectie probeert waar mogelijk te ondersteunen. "Ook wij als spelersgroep zagen de noodzaak van de situatie en er was dan ook geen discussie dat ook wij een gebaar dienden te maken", reageert aanvoerder Mike te Wierik.

"Samen met de club zijn we hier op een goede manier uitgekomen en hebben wij de daad bij het woord gevoegd. Afgelopen weekend zijn spelers en stafleden ook langs supporters gegaan in het kader van de campagne 'Laat ons weer eens juichen'."

"Iedereen rondom de club heeft kunnen zien wat dit de afgelopen dagen teweeg heeft gebracht. Wat ik ook van mijn medespelers hoorde, waren de reacties louter positief en enthousiast. De supporters die zijn bezocht lieten duidelijk hun betrokkenheid bij de club blijken. De steun en loyaliteit aan de club is groot en dat is mooi om te zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws