RKC ontsnapt aan degradatie en pakt door: trio verlengt contract in Waalwijk

RKC ontsnapt aan degradatie en pakt door: trio verlengt contract in Waalwijk

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 17:50ma 25-05-2020 om 17:50

Hans Mulder, Paul Quasten en Mike Grim spelen ook komend seizoen voor RKC Waalwijk. De drie hebben hun aflopende contract elk met één jaar verlengd, zo meldt de eredivisionist maandag. 

"We wilden graag door met Hans, Paul en Mike", zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld. "De twee eerstgenoemden zijn de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot leiders in zowel de kleedkamer als op het veld en hebben hun sporen verdiend in het profvoetbal. Bovendien hebben zij vorig seizoen allebei hun waarde getoond in de Eredivisie, waardoor we erg blij zijn dat ze ook komend seizoen voor RKC uitkomen."

"Mike heeft op zijn beurt in trainingen en wedstrijden van het tweede elftal laten zien een talentvolle doelman met potentie te zijn. We zijn content dat we Mike ook komend seizoen weer mogen toevoegen aan ons keepersgilde", vervolgt Van Mosselveld over de zoon van trainer Fred Grim, die derde doelman is in het Mandemakers Stadion.

RKC stevende dit seizoen af op degradatie uit de Eredivisie, maar werd 'gered' door de uitbraak van het coronavirus. De KNVB zette een punt achter het seizoen en besloot geen degradatie en promotie toe te passen. Mulder begint daardoor op het hoogste niveau aan zijn tiende seizoen als RKC'er. Hij speelde verspreid over twee periodes al 221 officiële duels in het Geelblauw.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws