De interesse van AC Milan in Van Bommel is wel heel serieus

"De interesse van AC Milan in Van Bommel is wel heel serieus"

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 22:56ma 25-05-2020 om 22:56

Mark van Bommel is serieus in beeld bij AC Milan om de nieuwe trainer te worden. Dat vertelt Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam bij Veronica Inside. De kans dat de ex-coach van PSV aan de slag gaat in San Siro, is desondanks klein.

"De interesse van AC Milan in Van Bommel is wel heel serieus", laat Krabbendam weten. "Het probleem is alleen dat het via allerlei agenten gaat en niet via Mino Raiola (zijn zaakwaarnemer, red.), maar dat is wel de voorwaarde voor Van Bommel om daar te gaan werken. Ze willen hem graag hebben."

Volgens de VI-verslaggever is er nog een ander probleem. "Die eigenaren klikken niet zo met Maldini, de technisch directeur. Die wil eigenlijk meer macht, maar dat vinden die eigenaren niet zo'n goed idee. Hoewel die interesse serieus is, denk ik niet dat hij het gaat doen. Het is daar veel te onrustig om er nu in te stappen."

Ralf Rangnick moet het technische beleid gaan uitstippelen bij de gevallen Italiaanse grootmacht. De manier waarop de Duitser werd benaderd, leidde al tot woede bij Maldini.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws