Nog geen beweging rond Ejuke en Veerman: 'Komkommertijd, de sites moeten ook vol'

Nog geen beweging rond Ejuke en Veerman: 'Komkommertijd, de sites moeten ook vol'

26-05-2020 07:16
11

Bij sc Heerenveen is het momenteel stil op het transferfront. Jordy Bruijn is op weg naar de uitgang, maar volgens technisch manager Gerry Hamstra is er momenteel geen beweging rondom de begeerde Joey Veerman en Chidera Ejuke.

Veerman wordt begeerd door Feyenoord en ook Ejuke heeft zich bij diverse clubs in de kijker gespeeld: van concrete interesse is echter nog geen sprake, benadrukt Hamstra voor de microfoon van FOX Sports. "Daar is niet zoveel concreets in te melden. Dat doen we pas als er echt iets te vermelden valt. Het is komkommertijd, er wordt ook heel wat geroepen en alle sites moeten ook vol. Maar er is op dit moment geen concrete vraag naar."

Hamstra verwacht echter dat de transfermarkt alsnog op gang gaat komen. "Dat is niet anders dan andere jaren. Natuurlijk is de nood hoger, laten we daar helder in zijn. Maar we weten ieder jaar dat we spelers hebben die in de belangstelling staan. Vorig jaar waren dat Michel en Kik (Vlap en Pierie, red.) en Zeneli zelfs in de winterstop. Dat is in de geschiedenis van Heerenveen altijd zo geweest, dus dat zal dit jaar niet anders zijn."