Van Polen-nieuws strategische zet: '2500 seizoenkaarten na 48 uur, geweldig'

Van Polen-nieuws strategische zet: '2500 seizoenkaarten na 48 uur, geweldig'

26-05-2020 09:35 Laatste update: 09:44
56

PEC Zwolle-icoon Bram van Polen gaat na 1 september beginnen aan zijn veertiende seizoen in Zwolse dienst, werd zaterdag duidelijk. Volgens Voetbal International waren beide partijen al eerder akkoord: er werd echter nog even gewacht met het wereldkundig maken van de contractverlenging.

PEC is bezig met de verkoop van seizoenkaarten en het Van Polen-nieuws haakte daarop in. "De club wilde dat graag. Het was een mooi moment om het te communiceren richting de fans", vertelt hij aan Voetbal International. Van Polen is te spreken over de inspanningen die op werkvloer verricht zijn. "Na 48 uur hadden we al 2500 seizoenkaarten verkocht. Dat is natuurlijk geweldig. Die steun hebben we nu juist hard nodig. Het kantoorpersoneel is geweldig bezig."

De selectie van PEC kan het voorlopig iets rustiger aan doen: zij hebben sinds kort vakantie. "Dat is toch wel gek in deze tijd. Je moet lekker ontspannen, maar je kan weinig", aldus Van Polen, die zich deze zomer niet aan een exotische vakantie kan wagen. "Volgende week gaan we een weekje met de kinderen naar de Beekse Bergen. Slapen we tussen de dieren. Veel dichterbij een zomervakantie gaan we dit jaar niet komen."