LIVE: Wolfsburg speelt met Leverkusen, spectaculaire comeback Frankfurt (gesloten)

LIVE: Wolfsburg speelt met Leverkusen, spectaculaire comeback Frankfurt (gesloten)

26-05-2020 19:40 Laatste update: 22:20
77

In de Bundesliga staat dinsdag een absolute kraker op het programma: Borussia Dortmund - Bayern München. 'Der Klassiker' begint om 18.30 uur en is net als de vier overige Bundesliga-duels live te volgen in dit liveblog van VoetbalPrimeur.

Borussia Dortmund kan bij een zege op de grote rivaal de Bundesliga weer bijzonder spannend maken. Het gat tussen de twee clubs is nu vier punten in het voordeel van Bayern München. De ploeg uit München kan bij een zege in Dortmund met nog zes speelronden te gaan een serieuze stap zetten richting de titel. Het duel tussen de twee kampioenskandidaten is ook een strijd van twee topschutters: Erling Haaland en Robert Lewandowski.

Na de Bundesliga-topper staan nog drie duels op het programma in Duitsland: Bayer Leverkusen-VfL Wolfsburg, Eintracht Frankfurt-sc Freiburg en Werder Bremen-Borussia Mönchengladbach. Deze duels beginnen om 20.30 uur en zijn ook live te volgen in dit blog. Onder meer Davy Klaassen en Wout Weghorst komen in deze wedstrijden in actie.