Breaking news

PSV loopt tegen onnodig puntenverlies aan bij angstgegner Heerenveen

De Graafschap laat vier spelers gaan en verlengt contract van Hamdaoui

De Graafschap laat vier spelers gaan en verlengt contract van Hamdaoui

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 16:10di 26-05-2020 om 16:10

De Graafschap neemt na dit seizoen afscheid van vier spelers. Het gaat om Frank Olijve, Stef Nijland, Gregor Breinburg en Matthijs van Nispen. De contracten van het viertal worden niet verlengd, laat de club weten.

"Wij moeten in deze fase heel scherp kijken naar alle kosten. Dat doen wij ook bij de samenstelling van de selectie. Wij bedanken Frank, Stef, Greg en Matthijs voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen ze al het goeds in de toekomst", beargumenteert manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite van De Graafschap.

Tegenover het vertrek van Olijve, Nijland, Breinburg en Van Nispen staat een langer verblijf van Mo Hamdaoui. De aanvaller heeft zijn aflopende contract met één seizoen verlengd, tot 2021. "Mo heeft laten zien dat hij van meerwaarde is", zegt Hofstede. "Met zijn manier van voetballen kan hij iets losmaken. Wij zijn dan ook blij dat hij voor een langer verblijf in Doetinchem heeft gekozen. Hij gelooft in onze plannen voor aankomend seizoen."

"Ik ben content dat er duidelijk is, dat geeft rust. Ik heb het naar mijn zin bij De Graafschap. We gaan aankomend seizoen voor revanche, daar wil ik deel van uitmaken", zegt Hamdaoui zelf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws