'Ajax was de favoriet, maar we weten dat Inter sterker is dan Ajax'

'Ajax was de favoriet, maar we weten dat Inter sterker is dan Ajax'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 17:50di 26-05-2020 om 17:50

Getafe-trainer José Bordalás maakt zijn borst nat voor de dubbele ontmoeting met Internazionale in de achtste finales van de Europa League. De Spaanse ploeg heeft die bereikt door Ajax te verslaan.

Ajax was de favoriet tegen Getafe, maar maakte de verwachtingen niet waar en liet zich uitschakelen door de Spanjaarden, die met Inter een, in de ogen van Bordalás, zwaardere tegenstander treffen.

"Het is voor ons uniek dat wij Europees voetbal spelen", zegt Bordalás bij het Italiaanse TeleRadioStereo. "Inter is de favoriet vanwege de kwaliteit van het elftal en de historie van de club. Het is een geweldig team. Ik vind het een voordeel dat er twee wedstrijden worden gespeeld. Ajax was de favoriet, maar toch hebben we ze in twee geweldige wedstrijden verslagen. We weten dat Internazionale sterker is dan Ajax."

Bordalás staat open voor een vertrek bij Getafe, al heeft hij het nog naar z'n zin. "Het is mijn vierde seizoen hier. We hebben het geweldig gedaan. Ik kwam terecht in een lastige situatie op het tweede niveau. Ik heb hier nog een contract, maar de club begrijpt het als ik naar een andere club zou willen vertrekken. Ik hoop ooit bij een grote club aan de slag te gaan. Dat is mijn doel."

"Ik hou van de Serie A, omdat ik van Italië hou. Ik hou van de mensen, het zou een plezier zijn om daar te werken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Na de 1/8e finale is het klaar voor Getafe

(911 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws