Transfervrije Van der Hoorn spreekt ambitie uit: 'Nederland tweede of derde optie'

Transfervrije Van der Hoorn spreekt ambitie uit: 'Nederland tweede of derde optie'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 18:55di 26-05-2020 om 18:55

Mike van der Hoorn weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 27-jarige centrale verdediger heeft een aflopend contract bij Swansea City, waar hij inmiddels vier jaar actief is.

Volgens Van der Hoorn is er wel wat interesse, maar dat is niet concreet. Ook een langer verblijf bij Swansea is niet uitgesloten, zegt de oud-speler van FC Utrecht en Ajax tegen Voetbal International. "Het is lastig om te bepalen of het niet eens tijd is voor een andere uitdaging, dat ligt volledig aan de aanbiedingen die je krijgt."

Als het seizoen in het Championship wordt uitgespeeld maakt Swansea nog kans op deelname aan de play-offs om promotie. De club weet daardoor nog niet op welk niveau het volgend seizoen acteert. "Uiteindelijk wil ik natuurlijk naar een topcompetitie. De Premier League, de Bundesliga... ik ben nu 27 jaar, dus een stap naar zo'n competitie zou een topscenario zijn voor mij", aldus Van der Hoorn.

"Er is vanuit deze competities ook wel wat geïnformeerd, maar concreet was dit zoals gezegd nog niet", stelt Van der Hoorn. "Een terugkeer naar Nederland zit voor dit moment niet in mijn hoofd, langer in het buitenland blijven is echt de eerste optie. Maar als een Nederlandse club waar ik een goed gevoel bij heb zich meldt, dan kan dat als tweede of derde optie ook zeker."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws