Fortuna moet wachten op investeerder: Turkse zakenman zit vast op exotisch eiland

Fortuna moet wachten op investeerder: Turkse zakenman zit vast op exotisch eiland

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 08:42wo 27-05-2020 om 08:42

De Turkse mediatycoon Acun Ilicali, die mogelijk gaat investeren in Fortuna Sittard, kan voorlopig nog niet met clubeigenaar Isitan Gün om de tafel omdat hij vastzit op een exotisch eiland. Daar verblijft hij voor opnames van de Turkse variant van Expeditie Robinson.

Ilicali is daar de producent en de presentator van. Door de reisrestricties vanwege de uitbraak van het coronavirus zit de zakenman vast op het eiland. "Zodra het luchtruim weer open gaat zullen hij en Isitan elkaar in Turkije treffen voor een vervolggesprek. Begin juni, is het plan", zegt algemeen directeur Ivo Pfennings tegen Voetbal International.

De partijen lijken niet aan te sturen op een overname van Fortuna Sittard, maar een investering in de club. Volgens Pfennings zoeken Gün en Ilicali nog naar een juiste constructie. "Met behulp van Ilicali kunnen we meer slagkracht krijgen voor onze selectie, en dat in een tijd waarin alle clubs juist terúggaan in budget", aldus de directeur.

Instagram-wereldrecord
Ilicali verbrak deze week overigens het wereldrecord voor meeste kijkers tijdens een livesessie op Instagram. Drie miljoen mensen keken naar een stream vanaf het eiland. Daarmee onttroonde Ilicali de Amerikaanse rapper Tekashi 6ix9ine, die twee miljoen livekijkers had vlak nadat hij vrijgelaten werd uit de gevangenis.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acun Ilicali is superbekend in Turkije. Hij beloofde voor zijn recordpoging een groot feest als het lukte🥳 #acunilicali #instalive #livevideo #NOSstories

Een bericht gedeeld door NOS Stories (@nosstories) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws