Klaassen woest bij Werder Bremen: Hoe duidelijk wil je het hebben?

Klaassen woest bij Werder Bremen: "Hoe duidelijk wil je het hebben?"

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 10:37wo 27-05-2020 om 10:37

Davy Klaassen voelt zich benadeeld na het doelpuntloze gelijkspel tussen Werder Bremen en Borussia Mönchengladbach. In de achttiende minuut had hij een penalty verdiend, vindt de Nederlandse middenvelder.

Klaassen, die een sterke wedstrijd speelde, werd in het penaltygebied aangetikt door Gladbach-middenvelder Christoph Kramer, maar scheidsrechter Manuel Gräfe greep niet in. "Dit is een penalty, dat ziet toch iedereen!", brieste Klaassen na afloop voor de camera van het Duitse Sky. "Hoe duidelijk wil je het hebben? Ik snap dat de scheids het niet kan zien, maar dan moet de VAR toch ingrijpen?'

In het lege stadion was duidelijk hoorbaar dat Florian Kohfeldt, trainer van Werder Bremen, naar Gräfe riep dat 'heel Duitsland heeft gezien dat het een penalty was'.

Werder Bremen had het succesje goed kunnen gebruiken. De club van Klaassen staat in de degradatiezone, met twee punten minder dan nummer zestien Fortuna Düsseldorf. Na afloop moest ook 'dader' Kramer toegeven dat Klaassen een penalty verdiende. "De beelden verrassen me. Ik zou hebben durven zweren dat ik hem niet geraakt had, maar als je dit ziet..."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws