Onrust in De Kuip: 'Binnen Feyenoord heeft iemand doelbewust deze namen gelekt'

Onrust in De Kuip: 'Binnen Feyenoord heeft iemand doelbewust deze namen gelekt'

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 15:22wo 27-05-2020 om 15:22

Rob Jansen acht de kans niet heel groot dat Dirk Kuyt bij een andere club dan Feyenoord aan zijn trainerscarrière begint. De zaakwaarnemer sluit het echter ook niet helemaal uit.

Deze week lekte uit dat Kuyt na volgend seizoen Dick Advocaat moet opvolgen in De Kuip. Dat biedt ruimte om tussentijds misschien bij een andere club aan de slag te gaan. "Pin me er niet op vast, maar Feyenoord is zijn club. Dus normaal gesproken wil Kuyt ook bij Feyenoord trainen", vertelt Jansen aan RTV Rijnmond.

"Maar we kunnen niet in de toekomst kijken", voegt de zaakwaarnemer eraan toe. "Het zal niet gebeuren, maar stel dat Barcelona over vier maanden hem zou willen hebben, ja, dan is er een andere situatie."

Kuyt moet vanaf het seizoen 2021/2022 een technische staf vormen met assistenten Alfons Groenendijk, Henrik Larsson en John de Wolf. Jansen: "Ik ontken niet dat die namen wel eens gevallen zijn, maar dat is niet recent. Binnen Feyenoord heeft iemand doelbewust deze namen gelekt, maar er is niets concreets."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wordt Kuyt een goede hoofdtrainer van Feyenoord?

(7361 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws