Musonda wil ongelijk artsen bewijzen en deelt video: 'Ze gaven me 20 procent kans'

Musonda wil ongelijk artsen bewijzen en deelt video: 'Ze gaven me 20 procent kans'

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 19:50wo 27-05-2020 om 19:50

Laatste update: woensdag 27 mei 2020 om 19:57wo 27-05-2020 om 19:57

Voor Charly Musonda is er weer licht aan het einde van de tunnel gekomen. Het voormalig Belgische toptalent (23) zag opnieuw een seizoen in rook opgaan door blessureleed. De artsen vreesden zelfs voor zijn carrière.

Musonda gold lange tijd als één van de grootste talenten van zijn generatie in België. Chelsea pikte hem op jonge leeftijd op bij Anderlecht, maar door blessures stokte zijn ontwikkeling. Hij wilde zich afgelopen seizoen opnieuw lanceren bij Vitesse. Dat liep echter anders. Na vier wedstrijden liep de creatieve middenvelder een zware blessure op aan zijn knie. Musonda moest opnieuw revalideren en volgens de artsen was de kans dat hij ooit weer kon voetballen slechts twintig procent.

Musonda geeft woensdag via Instagram een teken van leven. 'Zeven maanden geleden onderging ik een operatie aan mijn kniebanden, ze gaven me toen nog twintig procent kans om ooit profvoetbal te spelen. Na bijna vier jaar in de lappenmand, zet ik mijn weg naar herstel verder. Ik hoop binnen vier maanden weer op het trainingsveld te kunnen staan. Geef je dromen nooit op', besluit de gemotiveerde Belg, die een contract tot medio 2022 heeft bij Chelsea.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws