Teleurgestelde Lewis: 'Helaas heeft club besloten mijn contract niet te verlengen'

Teleurgestelde Lewis: 'Helaas heeft club besloten mijn contract niet te verlengen'

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 12:15do 28-05-2020 om 12:15

Laatste update: donderdag 28 mei 2020 om 12:19do 28-05-2020 om 12:19

Fernando Lewis moet komende zomer vertrekken bij Willem II en daar lijkt de verdediger zelf niet blij mee te zijn. Op de website van de Tilburgers reageert hij op de mededeling van de club dat zijn contract niet verlengd wordt.

De 27-jarige Lewis was de afgelopen seizoenen een vaste waarde bij Willem II, al stond hij een groot deel van dit seizoen langs de zijlijn vanwege een zware blessure. "Graag was ik, nu ik weer volledig fit ben, de strijd aangegaan om samen met iedereen Europa in te gaan. Helaas heeft de club deze week besloten mijn contract niet te verlengen", klinkt het teleurgesteld uit de mond van Lewis.

De rechtsback speelde uiteindelijk drie seizoenen voor Willem II. Hij bedankt de club en de fans voor de mooie jaren. "Ik heb hier drie goede jaren gehad en ben na mijn blessure ontzettend fijn opgevangen door de mooiste supporters van het land. De sfeeracties en steun zal ik dan ook niet vergeten. Ik kijk uit naar een nieuwe stap in mijn carrière en ben iedereen ontzettend dankbaar", aldus Lewis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws