Twee coronagevallen bij club van Kongolo, drie positieve tests in Championship

Twee coronagevallen bij club van Kongolo, drie positieve tests in Championship

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 12:27do 28-05-2020 om 12:27

Laatste update: donderdag 28 mei 2020 om 12:32do 28-05-2020 om 12:32

Twee spelers van Fulham zijn positief getest op het coronavirus. Dat heeft de Londense club donderdag bekendgemaakt. In totaal zijn er drie besmettingen ontdekt bij alle 24 Championship-clubs.

In voorbereiding op een mogelijke herstart van de competitie zijn alle spelers en stafleden van de clubs uit het Championship getest op het coronavirus. Uit 1030 tests zijn drie coronabesmettingen aan het licht gekomen. De gevallen zijn in isolatie geplaatst en de negatief geteste spelers mogen zich gewoon verder voorbereiden op de herstart.

Fulham heeft nu bekendgemaakt dat twee van de drie coronagevallen spelers van de club zijn. De spelers worden niet bij naam genoemd en zijn in zelfisolatie geplaatst. Bij Fulham spelen onder meer Terence Kongolo, Dennis Odoi en Aleksandar Mitrovic. Het is niet bekend bij welke club het derde coronageval actief is. De Championship-clubs stemmen de komende dagen over hoe het seizoen voortgezet moet worden, en als dit niet lukt, hoe de competitie beëindigd gaat worden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws