Ziyech-advies voor Lampard: Hij heeft alle kenmerken van een aanvoerder

Ziyech-advies voor Lampard: "Hij heeft alle kenmerken van een aanvoerder"

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 14:45do 28-05-2020 om 14:45

Youness Mokhtar heeft een goed woordje gedaan voor Hakim Ziyech in Engeland. De twee speelden samen bij FC Twente, iets wat de huidige aanvaller van het Amerikaanse Columbus Crew niet snel zal vergeten.

"Ik wist dat hij goed kon voetballen, dat liet hij wel zien bij Heerenveen. Maar op de training en in wedstrijden zag ik pas echt waartoe hij in staat is", vertelt Mokhtar aan football.london. "Bij FC Twente is hij beter geworden, maar bij Ajax is het echt hard gegaan."

Mokhtar herinnert Ziyech nog goed als ploeggenoot. "Hij heeft alle kenmerken van een aanvoerder", zegt hij. "Hij is een leider. Als het niet goed gaat, probeert hij de ploeg bij de hand te nemen. Ik was dan ook niet verbaasd dat hij bij Twente de band kreeg."

Ziyech is iemand met een gebruiksaanwijzing, weet Mokhtar. "Het is belangrijk om zijn vertrouwen te winnen. Als je eerlijk tegen hem bent, doet hij alles voor je. Hij wil dat je de waarheid spreekt. Als een journalist een keer iets zegt of schrijft dat niet waar is, dan zal hij dat niet vergeten. Maar als je gewoon straight bent, zul je zien dat hij een heel aardige jongen is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws