Sancho valt tegen: Er ligt veel druk op hem en hij begint dat te voelen

Sancho valt tegen: "Er ligt veel druk op hem en hij begint dat te voelen"

29-05-2020 09:57 Laatste update: 10:10
18

Jadon Sancho is een van de grootste tegenvallers bij Borussia Dortmund na de hervatting van de Bundesliga. Ploeggenoot Thomas Delaney legt tegen ESPN uit waarom.

"Jadon is een van de grootste talenten waarmee ik ooit heb gespeeld", zegt de 28-jarige middenvelder. "Maar er ligt veel druk op hem en ik denk dat hij dit begint te voelen. Er zijn veel clubs die hem willen hebben." Delaney verwacht dat Sancho binnenkort wel een transfer gaat maken. "Er is altijd een volgende stap en het zal interessant zijn om te zien wat die stap is."

De verwachtingen rond Sancho zijn in ieder geval torenhoog. "Als je naar zijn kwaliteiten kijkt, heeft hij het in zich om een van de vijf beste spelers ter wereld te worden", aldus Delaney. "Maar soms zie je ook dat talent verspild wordt. Bij Jadon zie ik dat hij al genoeg gedaan heeft om zichzelf te bewijzen. Hij is twintig jaar en heeft na Timo Werner en Robert Lewandowski de meeste doelpunten in de competitie. Dat is verbazingwekkend. Maar hij zou naar nóg meer moeten streven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie