'Transfervrije' Janssen in gesprek met NOS: 'Denk dat het wel goed komt'

'Transfervrije' Janssen in gesprek met NOS: 'Denk dat het wel goed komt'

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 14:44vr 29-05-2020 om 14:44

Voetbalanalist Theo Janssen is 'transfervrij', maar verwacht dat hij ook volgend seizoen bij de NOS te zien zal zijn. De gesprekken tussen beide partijen zijn al opgestart, laat de 38-jarige Arnhemmer weten aan Veronica Inside.

Zijn contract in Hilversum loopt af, maar de analist heeft er alle vertrouwen in dat hij eruit zal komen met de NOS. "Ze hebben het eerste voorstel gedaan en we zijn nu aan het praten. Dus ik denk dat dat wel goed komt, ja", laat hij weten. "De NOS heeft volgend jaar natuurlijk ook het EK. Dat is ook iets wat erin staat, waar ik ook mijn analyses over kan geven. Dat zie ik heel erg zitten. Ik heb er heel veel zin in, dus ik denk dat het zeker goed gaat komen."

Janssen was afgelopen seizoen regelmatig te zien in Studio Voetbal, waar hij zich als een vis in het water voelde. "Dat ligt aan de jongens die aan tafel zitten. Rafael (van der Vaart, red.) is ook een jongen die wel van een grapje houdt. Pierre (van Hooijdonk, red.) is dat op zijn tijd ook. We zijn allemaal jongens die elkaar kennen van het voetbal. We hebben samen gespeeld – met Pierre bij Vitesse en met Rafael in Jong Oranje – dus we gaan heel ver terug. En dat merk je ook aan tafel."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie

Poll

Wat vind jij van Janssen als analist?

(816 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws