'Transfer naar Premier League lonkt voor FC Groningen-uitblinker Zeefuik'

'Transfer naar Premier League lonkt voor FC Groningen-uitblinker Zeefuik'

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 19:34vr 29-05-2020 om 19:34

Laatste update: vrijdag 29 mei 2020 om 22:14vr 29-05-2020 om 22:14

Voor Deyovaisio Zeefuik lonkt een transfer. FC Groningen heeft concrete aanbiedingen op tafel liggen uit Frankrijk, Engeland en Duitsland.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus bevestigt dat aan Voetbal International. Zeefuik heeft een vertrekwens en wil de volgende stap zetten in zijn loopbaan. Aan interesse geen gebrek, want meerdere clubs hebben het vizier gericht op de rechtsback, die in 2018 overkwam van Ajax.

"Voor Deyo is al lange tijd veel interesse en dat begint ook steeds concreter te worden", zegt Fledderus tegen VI. "Die belangstelling komt voornamelijk uit Frankrijk, Engeland en Duitsland." Mogelijk lonkt Southampton voor Zeefuik. De club wordt door de Engelse pers naar voren geschoven en VI doet dat nu ook. Ook het Franse Stade Reims wordt genoemd.

Zeefuik kondigde onlangs in het Dagblad van het Noorden aan dat hij een volgende stap wil zetten. "Nu wil ik verder en dan moet ik naar het buitenland. Ik wil naar de Europa League of liever nog de Champions League. Zie het niet als arrogantie, hoor. Ik vind dat ik nog van alles moet leren en vooral humble moet blijven. Maar dat verder leren wil ik in de omgeving van een aansprekende club doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws