'Kinkjes uit de kabel' bij FC Twente: 'Hij zou voor 1 juni een TD hebben. Nou...'

'Kinkjes uit de kabel' bij FC Twente: 'Hij zou voor 1 juni een TD hebben. Nou...'

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 23:30vr 29-05-2020 om 23:30

De zoektocht naar een opvolger van technisch directeur Ted van Leeuwen gaat niet van een leien dakje voor FC Twente. Volgens RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing zijn er wat 'kinkjes in de kabel' gekomen in de Grolsch Veste.

Eind april werd bekend dat Van Leeuwen – wiens werkrelatie met algemeen directeur Paul van der Kraan verstoord zou zijn – vertrok bij FC Twente. Onder meer Earnest Stewart werd vervolgens genoemd als mogelijke opvolger, maar heel veel beweging was er niet in en om de Grolsch Veste. "Er zingt nog niet echt een naam rond, maar ik heb uit het Rotterdamse gehoord dat Ferry de Haan (Excelsior-directeur, red.) ook op een lijstje zou staan. Maar dat krijg ik niet helemaal waterdicht", aldus Van Wissing in De Oosttribune.

De tijd begint inmiddels te dringen voor Van der Kraan. "Hij was er toch wel redelijk van overtuigd at hij voor 1 juni een TD zou hebben. Nou, we zitten richting de slotdag van mij... Dus het moet wel gaan gebeuren!", stelt Van Wissing. "Ik kan me ook wel voorstellen dat een aantal mensen denkt: ik ga er niet in stappen." De verslaggever merkt ook aan Van der Kraan dat de zoektocht niet vlekkeloos verloopt. "Ik heb het idee dat er steeds meer kinkjes in de kabel zijn gekomen bij het proces. Van der Kraan reageert niet meer zo heel gretig op de appjes die ik stuur."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws