Goudmijntjes van Heerenveen: 'Van Bergen staat bij hele top-drie op het lijstje'

Goudmijntjes van Heerenveen: 'Van Bergen staat bij hele top-drie op het lijstje'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 16:58za 30-05-2020 om 16:58

Chidera Ejuke en Mitchell van Bergen zijn momenteel de goudmijntjes van SC Heerenveen, stelt Voetbal International-clubwatcher Lentin Goodijk. De twee buitenspelers vertegenwoordigen een grote transferwaarde en staan in de belangstelling van diverse clubs.

Deze week werd duidelijk dat Heerenveen een Chinees bod van zeven miljoen euro op Ejuke heeft afgeslagen. "Omdat ze eigenlijk het dubbele willen hebben. Het is een beetje speculeren. Iedereen wordt minder waard, maar dat weet je eigenlijk niet", vertelt Goodijk aan FC Afkicken. "De club neemt nu de gok, door dat bod af te wijzen. Blijkbaar hebben ze er vertrouwen in dat er meer geld uit te halen valt. En als dat dan lukt, is het natuurlijk een gouden zet geweest."

Ook collega-buitenspeler Van Bergen staat er goed op en zou Heerenveen een aardig transferbedrag op kunnen leveren. "Ik weet dat hij afgelopen seizoen bij alle top-drie-clubs in Nederland ook op het lijstje stond. Maar dan niet helemaal bovenaan", aldus Goodijk. "Afgelopen zomer had hij al voor een behoorlijk bedrag weg kunnen gaan. Vooral uit Engeland was er interesse. Toen wilde hij eigenlijk liever zelf bij Heerenveen blijven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Begrijpelijk dat Heerenveen meer dan 7 miljoen euro vraagt voor Ejuke?

(1243 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws