'Snode plannen' Advocaat vallen in het water: 'Zal lichte vorm van chagrijn geven'

'Snode plannen' Advocaat vallen in het water: 'Zal lichte vorm van chagrijn geven'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 07:06zo 31-05-2020 om 07:06

Feyenoord kan door de coronacrisis alleen nog maar huren of transfervrije spelers halen. Van de 'snode plannen' van trainer Dick Advocaat om de selectie te versterken, komt daardoor weinig terecht, stelt clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

Spelers als Kenneth Vermeer, Yassin Ayoub, Sam Larsson en Renato Tapia vertrokken om budget te creëren. "Dat zou geïnvesteerd worden in de selectie, maar toen kwam de coronacrisis. Dat budget is er eigenlijk niet meer. Er is geen potje om spelers te gaan halen en er is nog niets teruggekomen. Dat zal Advocaat wel een lichte vorm van chagrijn geven", vertelt Gouka op de website van de krant.

"Als je Bryan Linssen al niet makkelijk kan binnenhalen, of misschien wel helemaal niet, dan zegt dat wel iets over de slagkracht van Feyenoord op de transfermarkt", benadrukt de verslaggever, die ook aanhaalt dat Eric Botteghin en Leroy Fer hun aflopende contract nog niet hebben verlengd. "Beide spelers krijgen niet de contracten die ze vier, vijf maanden geleden in hun hoofd hadden."

"Ze schermen nu met belangstelling uit Turkije. De vraag is of dat een spel is of dat ze liever in De Kuip blijven. Feyenoord heeft wel het vertrouwen dat Fer uiteindelijk komt, maar ze zijn al tijden aan het praten en er is nog altijd geen akkoord", besluit Gouka.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Feyenoord volgend seizoen een serieuze titelkandidaat?

(6968 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws