Mourinho loopt blauwtje: 'We vroegen hem of Kane zal vertrekken'

Mourinho loopt blauwtje: 'We vroegen hem of Kane zal vertrekken'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 09:53zo 31-05-2020 om 09:53

Victor Osimhen staat er goed op in Europa. Onder meer Napoli, Newcastle United en Tottenham Hotspur zitten achter de 21-jarige spits van Lille aan, zo vertelt zijn zaakwaarnemer.

Osimhen was in het afgebroken seizoen in de Ligue 1 goed voor dertien goals en vier assists in 27 duels. Volgens belangenbehartiger Ariyo Igbayilola zit met name Napoli op het vinkentouw voor de Nigeriaan. "Maar uiteindelijk ligt de beslissing bij hem", zegt Igbayilola tegen de Nigeriaanse krant The Cable. "Newcastle is ook in de race, maar dat is alleen nog interesse. Meer niet."

Igbayilola sprak ook al met Tottenham-manager José Mourinho, maar de Londenaren zijn vrijwel kansloos zolang Harry Kane blijft. "Ik vroeg hem of Harry Kane zal vertrekken, want als hij blijft zal Victor altijd op de bank zitten. Kane is hun eerste spits en de aanvoerder van Engeland. Dat is allemaal in het nadeel van Victor. Hij heeft een club nodig waar hij gaat spelen."

Lille zou aanvankelijk een prijskaartje van tachtig miljoen euro op Osimhen hebben geplakt. Een bedrag van 55 miljoen wordt echter realistischer geacht. De Nigeriaan heeft een contract tot medio 2024.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws