Update: Twente hult zich in stilzwijgen over mogelijke terugkeer Preud'homme

Update: Twente hult zich in stilzwijgen over mogelijke terugkeer Preud'homme

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 12:10ma 01-06-2020 om 12:10

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 14:29ma 01-06-2020 om 14:29

Michel Preudhomme heeft een aanbieding gekregen om weer bij zijn oude club FC Twente aan de slag te gaan. De Belg, die op het moment nog coach is van Standard Luik, heeft dat aanbod afgewezen.

Dat onthult Het Laatste Nieuws. Bij FC Twente zou Preud'homme de nieuwe trainer zijn geworden, maar daarnaast had hij ook carte blanche gekregen om de club technisch te reorganiseren. Preud'homme is gecharmeerd door het aanbod van zijn oude club, maar heeft te kennen gegeven dat hij op het moment 'niet vrij is'.

Eerder werd al bekend dat Preud'homme niet zeker is van zijn toekomst bij Standard Luik. De coach brengt Standard naar verluidt dinsdag op de hoogte van zijn plannen om al dan niet door te gaan als trainer.

Preud'homme veroverde in het verleden de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal met Twente, maar verloor op de laatste speeldag van de Eredivisie van Ajax, waardoor de schaal naar Amsterdam ging. Na zijn avontuur bij Twente ging Preud'homme aan de slag als trainer van Al-Shabab uit Saoedi-Arabië. 

Update: FC Twente wil niet reageren op de vermeende interesse in Michel Preud'homme. De Belgische trainer zou bij de club uit Enschede een dubbelrol aangeboden hebben gekregen: hij zou trainer kunnen worden en daarnaast ook een technische reorganisatie door mogen voeren. "Op namen gaan we niet in", laat algemeen directeur Paul van der Kraan weten in een reactie aan TC/Tubantia.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws