Kahn: 'Een toptalent, superspeler, maar zijn contract loopt pas in 2022 af'

Kahn: 'Een toptalent, superspeler, maar zijn contract loopt pas in 2022 af'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 14:23ma 01-06-2020 om 14:23

Oliver Kahn trapt op de rem bij Bayern München. De voormalig keeper van Der Rekordmeister, tegenwoordig bestuurslid van de club, heeft laten weten dat er een mogelijkheid bestaat dat Bayern aankomende zomers helemaal geen spelers binnen gaat halen. 

De laatste dagen wordt Bayern gelinkt aan onder meer Bayer Leverkusen-parel Kai Havertz en Manchester City-aanvaller Leroy Sané. "Wij zijn druk met heel andere zaken", laat Kahn, die over anderhalf jaar Karl-Heinz Rummenigge opvolgt als bestuursvoorzitter, weten in gesprek met Sky90. "Het is nog maar de vraag of de transfercarrousel überhaupt gaat draaien, daar ben ik sceptisch over."

"We bekijken hoe alles zich verder ontwikkelt, net zoals andere Europese clubs dat doen. Ik heb niet het idee dat clubs hele grote transfers gaan bewerkstelligen", vertelt Kahn, die zich ook kort uitlaat over Sané en Havertz. "Sané? Hij heeft een lange blessure achter de rug en probeert weer de oude te worden."

Over Havertz is Kahn lovend, maar de voormalig keeper denkt niet dat het tot een transfer gaat komen. "Hij is een toptalent, een superspeler. Het is alleen niet zo dat Bayern belangstelling heeft in alle goede spelers. Daarnaast loopt zijn contract pas in 2022 af."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws