NEC neemt contact op met cultheld (35): 'Ze hebben me gebeld, we zullen zien'

NEC neemt contact op met cultheld (35): 'Ze hebben me gebeld, we zullen zien'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 15:51ma 01-06-2020 om 15:51

Edgar Barreto wil graag blijven voetballen en dat opent deuren voor NEC. De 35-jarige middenvelder, die tussen 2004 en 2007 in Nijmegen speelde en onlangs zijn contract liet ontbinden bij Sampdoria, zegt al benaderd te zijn door zijn oude club.

NEC hoopt Barreto terug naar het Goffertstadion te kunnen halen en sprak zich bij monde van algemeen directeur Wilco van Schaik al positief uit over een transfer. Barreto bevestigt dat hij met de Nijmegenaren heeft gesproken. "Mijn oude club heeft al gebeld", zegt de Paraguayaan tegenover de Italiaanse krant Il Secolo XIX. "We zullen het zien."

Barreto wil in ieder geval doorgaan als profvoetballer. "Ik ben niet van plan om te stoppen. Op dit moment doe ik wel een trainerscursus, maar als de kans zich voordoet wil ik graag weer spelen. Als mensen denken dat ik niet fit ben, hebben ze het fout. Ik heb hard getraind en zat ook bij de selectie, maar helaas maakte de trainer andere keuzes."

Toch sluit de 35-jarige Paraguayaan niet uit dat hij in Italië blijft wonen. "We hebben het prima naar onze zin, hier in Genua. We hebben veel vrienden en mede daardoor zouden we graag willen blijven. Misschien zoek ik dus wel iets dichtbij. Ik blijf in ieder geval trainen in de tussentijd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws