Buitenspel: Memphis ruziet met politie: 'Je bent gewoon een jaloers mannetje'

Buitenspel: Memphis ruziet met politie: 'Je bent gewoon een jaloers mannetje'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 17:07ma 01-06-2020 om 17:07

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Memphis ruziet met politie in Rotterdam
Memphis Depay werd zondag door de politie gestopt voor een routine controle, maar dat verliep niet geheel vlekkeloos. De aanvaller van het Nederlands elftal en Olympique Lyon was niet blij met de politieagent, zo is te zien op beelden van RTL Boulevard.

"Hij heeft een beetje een grote bek", zegt de agent tegen een collega, waarna hij Memphis vermanend toespreekt. "Schiet eens op, rij eens door." De oud-speler van PSV en Manchester United stelt dat de agent afstand moet houden en 'rustig moet doen'. "Nee, jij moet rustig doen. Je moet gewoon luisteren", luidt het antwoord.

Memphis is duidelijk niet blij. "Jullie zien het, hè? Ik word tien keer per dag aangehouden. Je bent gewoon een jaloers mannetje", besluit de Oranje-international voordat hij verder rijdt. De politie laat aan RTL Boulevard weten dat Memphis niet is aangehouden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws