Ajax raakt deel van Tagliafico-bedrag weer kwijt: De club krijgt een percentage

Ajax raakt deel van Tagliafico-bedrag weer kwijt: "De club krijgt een percentage"

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 12:32di 02-06-2020 om 12:32

Ajax moet een deel van het transferbedrag voor Nicolas Tagliafico afstaan aan Independiente. Dat wordt bevestigd door zaakwaarnemer Ricardo Schlieper. Tagliafico is bezig met een vertrek bij Ajax.

Ajax kocht Tagliafico in 2018 voor vier miljoen van Independiente. De Argentijnse club krijgt naar verluidt vijftien procent als de linksback wordt doorverkocht. Het percentage wordt niet bevestigd, maar zeker is wel dat Independiente geld krijgt. "De club krijgt een percentage, bij welk bedrag dan ook", zegt Schlieper bij het radioprogramma Jogo Bonito.

"Ik denk dat het aantal transfers zal afnemen door de pandemie, maar dat zal niet het geval zijn voor Tagliafico. We hebben verschillende gesprekken gevoerd met grote clubs", zegt Schlieper.

Schlieper wil niet zeggen welke clubs belangstelling hebben. Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Chelsea worden genoemd. Schlieper denkt dat Tagliafico klaar is voor een transfer. "Als je naar een grote club gaat, heb je nooit de zekerheid dat je meteen basisspeler wordt. Nico zal vechten zoals hij bij Ajax heeft gedaan. Hij zal alles doen om een plekje te veroveren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws