Sevilla en Arsenal strijden om Kökcü: 'Ik verwacht dat ze met iets komen'

Sevilla en Arsenal strijden om Kökcü: 'Ik verwacht dat ze met iets komen'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 13:08di 02-06-2020 om 13:08

Martijn Krabbendam van Voetbal International verwacht dat Arsenal zich spoedig gaat melden bij Feyenoord voor Orkun Kökcu. De Londense club strijdt samen met het Spaanse Sevilla om de handtekening van de Turkse middenvelder.

"Die is heel serieus", zegt Krabbendam over de belangstelling van Arsenal. "Ze zijn er al lang mee bezig. Dat geldt ook voor Sevilla, dat erg geïnteresseerd is. De transfer wordt langzaam voorbereid en dan uiteindelijk moet het bod gaan komen. Dat is niet deze week, maar ik verwacht wel dat Arsenal met iets komt, anders hebben ze al dat werk voor niets gedaan."

Kökcu heeft bij Feyenoord nog een contract tot 2023. De club wil graag verlengen, maar een akkoord is nog niet in zicht. Het gaat om geld, zegt Krabbendam. Wisselspelers van Feyenoord verdienen meer dan Kökcü en dat steekt de middenvelder. "Dat is het grote probleem van Feyenoord. Liam Kelly verdient zes ton en Narsingh gaat richting het miljoen."

"Als je dan gaat onderhandelen met een basisspeler die minder verdient, zegt hij dat hij dat ook wil hebben. Het zou geen probleem zijn geworden als deze situatie niet zou zijn ontstaan (corona, red.), maar het is wel gebeurd. Dan moet je van spelers verwachten dat ze een beetje water bij de wijn doen. Er zal ongetwijfeld begrip zijn, maar feit blijft wel dat het gat groot is met wat andere spelers krijgen en wat ze zelf in gedachten hebben."

Krabbendam schrijft op de website van VI dat technisch directeur Frank Arnesen openstaat voor een transfer van Kökcü. "Hij kan het geld gebruiken bij de samenstelling van de nieuwe selectie en daarmee de orde herstellen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws