Van Geel maakt schema komend seizoen bekend: 'Half september competitievoetbal'

Van Geel maakt schema komend seizoen bekend: 'Half september competitievoetbal'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 15:25di 02-06-2020 om 15:25

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 15:26di 02-06-2020 om 15:26

Martin van Geel heeft het Eredivisie-schema bekend gemaakt. De algemeen directeur van Willem II was vandaag aanwezig bij een overleg in Het Kasteel, het stadion van Sparta Rotterdam. Er wordt verwacht dat het volgende seizoen van de Eredivisie half september gaat beginnen.

"Op dit moment heb ik begrepen dat er vanaf half september competitievoetbal gespeeld gaat worden", vertelt Van Geel voor de camera van FOX Sports. "Begin september is er interlandvoetbal en dan zal er in augustus vriendschappelijk gevoetbald worden. Men is er mee bezig hoe dat vorm wordt gegeven", stelt de algemeen directeur.

Voordat er weer competitievoetbal gespeeld kan worden moet er natuurlijk ook geoefend worden door de club. Ook hierover is gesproken tijdens de vergadering. "Er is ook een plan ontrold om alle Eredivisie-clubs in de maand augustus tegen elkaar te laten spelen een aantal keren, zodat je in het ritme kunt komen. En natuurlijk de kijker, de voetballiefhebber kunt bedienen. Ook daar was iedereen het, zoals ik het heb begrepen, het wel mee eens", sluit Van Geel af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws