Eredivisie-duels zonder publiek: 'Of dat Feyenoord treft? Dat denk ik niet'

Eredivisie-duels zonder publiek: 'Of dat Feyenoord treft? Dat denk ik niet'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 08:08wo 03-06-2020 om 08:08

Justin Bijlow staat weer op het trainingsveld met Feyenoord. De doelman is blij dat er weer wat gedaan kan worden, maar mist de wedstrijden. Persoonlijk is hij tevreden met de contractverlenging van trainer Dick Advocaat, die ook volgend seizoen voor de groep staat in De Kuip.

Bijlow kijkt met enige jaloezie naar Duitsland, waar inmiddels weer wedstrijden gespeeld worden. "Ik had ook heel graag nu al wedstrijden gespeeld", vertelt de Feyenoord-doelman in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ook al is het anders, want het lijken wel oefenwedstrijden, zo voor die lege tribunes. Maar straks degraderen er in Duitsland, Engeland, Italië en Spanje toch echt gewoon ploegen en is er ook eentje kampioen. Het gaat echt ergens om."

Nu er geen publiek in de Duitse stadions zit, lijkt het thuisvoordeel opeens helemaal verdwenen. De mogelijkheid bestaat dat er in het eerste gedeelte van het nieuwe Eredivisie-seizoen ook geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden. "Of dat vooral Feyenoord treft?", doelt Bijlow op de fanatieke aanhang in De Kuip. "Dat denk ik niet. Begrijp me goed, Feyenoord zal de supporters missen. Heel erg zelfs. Maar dat wil niet zeggen dat we geen resultaten kunnen boeken."

Advocaat
Eerder dit seizoen werd al bekend dat Advocaat ook volgend seizoen nog voor de groep staat in Rotterdam. Bijlow is er blij mee en hoopt dat verschillende spelers ook langer blijven. "Dat de trainer blijft, is lekker. We waren op de goede weg. Als Fer en Botteghin inderdaad bijtekenen, heb je die steunpilaren ook aan boord. Feyenoord heeft een goede ploeg als we alles bij elkaar kunnen houden", sluit Bijlow af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws