Ajax-target Schwolow reageert: 'Het is goed om ernaar gevraagd te worden'

Ajax-target Schwolow reageert: 'Het is goed om ernaar gevraagd te worden'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 08:26wo 03-06-2020 om 08:26

SC Freiburg-keeper Alexander Schwolow doet het rustig aan nu er door verschillende clubs de laatste weken steeds meer aan de sluitpost wordt getrokken. Naar verluidt staat Schwolow ook op het lijstje van Ajax, mocht Andre Onana aankomende zomer vertrekken.

"Het is over het algemeen goed om gevraagd te worden naar de interesse, maar ik doe het rustig aan", laat Schwolow weten in een reactie aan Deutschen Presse-Agentur. "Ik hoef me geen zorgen te maken. Ik voel me op mijn gemak bij Freiburg en ga de club alleen verlaten als ergens anders het plaatje helemaal klopt."

Freiburg-coach Christian Streich is ondertussen al wel op zoek naar een nieuwe doelman, mocht het toch tot een vertrek van Schwolow komen. "We kijken al rond, want het kan soms erg snel gaan", reageert hij.

Schwolow heeft nog een contract tot 2022 in Duitsland en er moet dan ook een transfersom op tafel komen om hem los te weken. Naast Ajax worden ook Benfica en Schalke 04 genoemd als kanshebbers op de handtekening van Schwolow, die ongeveer acht miljoen euro moet kosten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws