'Chelsea ligt op de loer voor schokkende Premier League-transfer Aubameyang'

'Chelsea ligt op de loer voor schokkende Premier League-transfer Aubameyang'

03-06-2020 09:52
16

Pierre-Emerick Aubameyang staat mogelijk voor een beladen Premier League-transfer. Chelsea onderzoekt de mogelijkheid om de Gabonese spits deze zomer over te nemen van Arsenal. Dat melden The Telegraph en ESPN.

Deze week werd bekend dat Chelsea-eigenaar Roman Abramovich twee topspelers naar Stamford Bridge wil halen. Op het lijstje: een nieuwe linksback, waarbij wordt gedacht aan Ben Chilwell (Leicester City) en Nicolás Tagliafico (Ajax), én een spits. Aubameyang zou een optie zijn voor The Blues.

De dertigjarige spits maakte dit seizoen 21 goals in 30 competitiewedstrijden, maar heeft bij Arsenal een contract dat nog maar één jaar doorloopt. Het is onduidelijk of hij openstaat voor een nieuwe deal. Chelsea hoopt te profiteren van die onduidelijke situatie.

Volgens tabloid The Sun, dat spreekt van een 'schokkende transfer', is Arsenal van plan om Aubameyang aan zijn contract te houden als er niet meer dan 25 miljoen euro wordt geboden. The Gunners betaalden tweeënhalf jaar geleden ruim 60 miljoen euro voor de spits, die overkwam van Borussia Dortmund.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pre Season again 😆😆⚽️⚽️ #aubameyang #A⚡️

Een bericht gedeeld door Aubameyang Pierre-Emerick (@aubameyang97) op