'Nog altijd geen witte rook bij Feyenoord door te lage contractaanbieding'

'Nog altijd geen witte rook bij Feyenoord door te lage contractaanbieding'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 10:14wo 03-06-2020 om 10:14

Nog altijd is er geen witte rook bij Feyenoord over een nieuw contract van Leroy Fer. Het verschil tussen vraag en aanbod is te groot, meldt Voetbal International.

Fer wil zijn aflopende contract graag verlengen en Feyenoord ziet een langer verblijf van de geroutineerde middenvelder (30) zitten, maar een akkoord blijft vooralsnog uit. Het heeft alles te maken met de aanbieding van de Rotterdamse club. Die is te laag.

Feyenoord biedt Fer een vast salaris, veel minder dan hij vorig seizoen opstreek. Het bedrag dat hij jaarlijks toucheert kan wel oplopen door allerlei bepalingen, maar de middenvelder wil één van zijn laatste contracten 'zo goed mogelijk uitonderhandelen', schrijft VI. Op de achtergrond liggen Turkse clubs, waaronder Besiktas, op de loer.

Fer speelde afgelopen seizoen 34 wedstrijden voor Feyenoord. Dat leverde hem volgens VI een 'significante beloning' op, omdat de Oranje-international betaald werd op basis van het aantal wedstrijden dat hij zou spelen. Fer was sneller fit en kwam vaker in actie dan afgelopen zomer werd gedacht, toen hij transfervrij overkwam van Swansea City.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws