'Overdonderd' Feyenoord: 'Zelfs meer dan na het jaar dat we kampioen werden'

'Overdonderd' Feyenoord: 'Zelfs meer dan na het jaar dat we kampioen werden'

03-06-2020 16:58
71

Feyenoord is overdonderd door de run op seizoenkaarten. Nota bene in coronatijden gaat de verkoop harder dan in voorgaande jaren, tot blijdschap van de Rotterdamse club.

Na vijf dagen staat de teller op bijna twaalfduizend verkochte seizoenkaarten. "Het gaat goed", reageert persvoorlichter Michiel Jonkman tegenover Voetbal International. "We zijn een dag of vijf onderweg en naderen de tienduizend. Dat is ruim boven de aantallen die we de afgelopen jaren zagen – zelfs meer dan na het jaar dat we kampioen werden."

Wedden

Meer odds

"We wisten natuurlijk al hoe trouw en loyaal de Feyenoord-supporters zijn, dus een verrassing wil ik het niet noemen. Maar we zijn er wel heel blij mee."

Feyenoord-fans hebben twee opties bij de aankoop van een seizoenkaart: 'full support' of 'regulier'. Het verschil zit hem in de tegemoetkoming. Bij 'full support' zien supporters van Feyenoord af van compensatie wanneer er geen (of minder) wedstrijden worden gespeeld met publiek.

Ook kunnen supporters een extra donatie doen. "Sommige supporters vroegen of ze dat mochten doen", verklaart Jonkman. "Dus bieden wij die mogelijkheid aan, uiteraard is dat volledig vrijblijvend. Maar dat supporters dat doen, is ongelooflijk mooi. (...) Al met al zijn we overdonderd door de reactie van onze supporters."