PSV krijgt 'ervaren en betere speler' terug: 'Het heeft voor mij goed uitgepakt'

PSV krijgt 'ervaren en betere speler' terug: 'Het heeft voor mij goed uitgepakt'

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 23:48wo 03-06-2020 om 23:48

Armando Obispo is na een succesvol seizoen bij Vitesse weer terug bij PSV. De verdediger deed ervaring op in Arnhem en hoopt met die bagage volgend seizoen mee te kunnen strijden om een basisplaats in het Philips Stadion.

De talentvolle stopper, die door een lichte blessure nog niet meetraint bij PSV, is blij om weer op De Herdgang te zijn. "Dat voelt goed", zegt Obispo in een item van PSV TV op FOX Sports. "Ik ben weer thuis in mijn vertrouwde omgeving en zie iedereen weer waar ik de afgelopen veertien jaar mee heb rondgelopen."

Obispo speelde bij Vitesse in alle Eredivisie-wedstrijden en kan daardoor terugkijken op een succesvolle periode. "Dat was ook mijn doel. Ik maakte de stap buiten PSV om ervaring op te doen en om als betere speler terug te keren. Ik wil niet zeggen dat het logisch is dat ik alles gespeeld heb, maar voor mij heeft de verhuurperiode wel goed uitgepakt."

Met de ervaringen uit Arnhem op zak hoopt de verdediger volgend seizoen een plekje in het elftal van Roger Schmidt, de nieuwe trainer van PSV, te verdienen. "Ik moet een kans krijgen en dan is het aan mij om te laten zien wat ik kan. Daar heb ik alle vertrouwen in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws