Van Gangelen: FC Twente 'schijnt' Van Marwijk benaderd te hebben

Van Gangelen: FC Twente 'schijnt' Van Marwijk benaderd te hebben

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 11:51do 04-06-2020 om 11:51

Laatste update: donderdag 4 juni 2020 om 13:51do 04-06-2020 om 13:51

FC Twente schijnt Bert van Marwijk (68) benaderd te hebben om in de Grolsch Veste aan de slag te gaan als technisch directeur. Dat meldt presentator Jan-Joost van Gangelen bij het FOX Sports-programma Voetbalpraat.

Van Gangelen beweert dat Foeke Booy en Earnest Stewart hebben afgezegd, terwijl Van Marwijk 'ook benaderd schijnt te zijn'. "Ik vind dat je het altijd moet proberen, maar die mensen bedanken allemaal", aldus de presentator. "Het is toch een mooie kans om nu in te stappen, of niet?"

"Maar wat heeft Van Marwijk nog te winnen daar?", vraagt commentator Vincent Schildkamp zich af. Ook collega Cristian Willaert zit met vraagtekens. "Hij is volgens mij ook nooit technisch directeur geweest. Dat is natuurlijk heel wat anders dan het trainerschap."

Twente is op zoek naar een technisch directeur na de breuk met Ted van Leeuwen. Deze week bleek ook Michel Preud'homme niet haalbaar. De nieuwe technisch directeur wordt verantwoordelijk voor de samenstelling van de nieuwe technisch staf. Ook hoofdtrainer Gonzalo García vertrekt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws