La Repubblica: Napoli komt in zoektocht naar Milik-vervanger uit bij Lille-spits

La Repubblica: Napoli komt in zoektocht naar Milik-vervanger uit bij Lille-spits

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 21:30do 04-06-2020 om 21:30

Laatste update: donderdag 4 juni 2020 om 22:24do 04-06-2020 om 22:24

Napoli heeft OSC Lille-aanvaller Victor Osimhen op de radar om de vervanger te worden van de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende Arkadiusz Milik. De voormalig Ajax-spits heeft nog een contract voor één seizoen bij Napoli en de club wil geld verdienen aan de Pool.

Nu het contract van Millik in de zomer van volgend jaar afloopt wil Napoli aankomende zomer meewerken aan een vertrek van de spits, zo meldt La Repubblica. Atlético Madrid, Tottenham Hotspur en Juventus worden gelinkt aan Milik, maar Napoli wil ondanks het aflopende contract een flink transferbedrag innen. Milik moet minstens vijftig miljoen euro in het laatje brengen.

Inmiddels is Napoli al bezig met de zoektocht naar een vervanger. De club is uitgekomen bij Osimhen, de spits van Lille die in de Champions League eerder dit seizoen nog uitkwam tegen Ajax. Napoli-coach Gennaro Gattuso is zeer gecharmeerd van de 21-jarige Nigeriaanse spits, die in clubverband tot achttien doelpunten kwam voor Lille in de Ligue 1 en Coupe de France. Napoli is echter niet de enige club met interesse, naar verluidt is ook Arsenal in de race voor Osimhen.

Mocht het Napoli niet lukken om Osimhen binnen te halen, lijkt de club door te schakelen naar de Braziliaanse aanvaller Everton van Gremio. Volgens La Repubblica heeft Napoli zelfs al een eerste bod van 25 miljoen euro uitgebracht op de Braziliaan, maar werd dat door Gremio afgewezen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws