Leegloop bij Heracles: ‘In drie jaar thuis nooit van Ajax verloren, mooi’

Leegloop bij Heracles: ‘In drie jaar thuis nooit van Ajax verloren, mooi’

Alexander Merkel, Mohammed Osman, Dario van den Buijs en Mauro Júnior verlaten Heracles Almelo, maar denken met veel plezier terug aan hun tijd in Almelo. Vooral de overwinningen tegen Ajax en FC Twente worden niet snel vergeten.

"Het is een kleine club, maar wel echt een familieclub", begint Merkel in gesprek met FOX Sports. "Je kunt je hier goed ontwikkelen. Ontwikkelen is het meest belangrijke voor een speler." Hier is Osman het mee eens, die al snel aan zijn hoogtepunt in het shirt van Heracles denkt. "Mijn eigen, persoonlijke hoogtepunt was wel de thuiswedstrijd tegen Ajax, waar ik de gelukkige mocht zijn om de 1-0 te maken. Dat was één van mijn hoogtepunten hier."

Van den Buijs denkt met veel plezier terug aan de wedstrijden tegen Ajax. Heracles is een echte Angstgegner voor de ploeg uit Amsterdam. "We hebben hier in drie jaar thuis nooit van Ajax verloren, dat is mooi", denkt Van den Buijs terug.

Voor Mauro Júnior waren niet de wedstrijden tegen Ajax, maar het duel met FC Twente zijn persoonlijke hoogtepunt. "De wedstrijd tegen Twente zal me altijd bijblijven. De derby voor Heracles, voor heel Almelo. En ik scoorde twee keer. Ik ben heel blij dat ik voor Heracles heb kunnen spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s