Done deal: Wellenreuther verlaat Willem ll en maakt transfer

Done deal: Wellenreuther verlaat Willem ll en maakt transfer

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 12:44vr 05-06-2020 om 12:44

Laatste update: vrijdag 5 juni 2020 om 12:52vr 05-06-2020 om 12:52

De kogel is door de kerk: Willem II-doelman Timon Wellenreuther gaat aan de slag bij Anderlecht. De twee clubs hebben de transfer bevestigd.

Wellenreuther kondigde enkele weken geleden zijn vertrek bij Willem ll al aan. Vrijdagochtend werd duidelijk dat de doelman niet transfervrij mag vertrekken, omdat hij vergeten is zijn contract op te zeggen. Daardoor verloor hij zijn transfervrije status en moest Anderlecht een transfersom op tafel leggen.

"Ik heb hier drie mooie jaren gehad en heb me daarin erg thuis gevoeld. Daarvoor ben ik iedereen, en vooral mijn teamgenoten en stafleden, erg dankbaar. Ook de steun van supporters was fantastisch en zal ik altijd herinneren. Op zulke supporters mag de club erg trots zijn", laat Wellenreuther weten op de clubsite van Willem ll.

"We zijn verheugd dat Timon ondanks de vele interesse voor RSC Anderlecht heeft gekozen. Timon brengt, ondanks zijn jonge leeftijd, ervaring en leiderschap bij aan onze kern. Hij is een meevoetballende doelman die perfect past binnen onze spelstijl", zegt technisch directeur Peter Verbeke van Anderlecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws