Elia knapt af op Feyenoord: 'Hoe hij dat zei, schoot in het verkeerde keelgat'

Elia knapt af op Feyenoord: 'Hoe hij dat zei, schoot in het verkeerde keelgat'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 13:11vr 05-06-2020 om 13:11

Eljero Elia houdt een wrang gevoel over aan zijn flirt met Feyenoord vorig jaar. De toenmalige technisch directeur Sjaak Troost zei in de pers dat de Rotterdamse club geen behoefte had aan de terugkeer van de 33-jarige aanvaller.

"Hoe hij dat zei, schoot bij mij in het verkeerde keelgat", vertelt Elia nu aan VICE Sports. Hij speelde tussen 2015 en 2017 in De Kuip. "Na achttien jaar werden we kampioen met Feyenoord, daar had ik een groot aandeel in, en dan word je zo behandeld. Nee man, dat is niet netjes."

Feyenoord lijkt nu niet meer aan te hoeven kloppen. Het contract van Elia bij Istanbul Basaksehir loopt 30 juni af. "Er zijn wel wat gesprekken met clubs, er is interesse getoond. Maar ik ga gewoon eerst lekker terug naar Nederland, om van mijn huis genieten. Als corona er niet was geweest, dan had ik nu wel geweten waar ik zou zitten."

De oud-speler van ADO Den Haag, FC Twente, Hamburger SV, Juventus, Werder Bremen en Southampton is nieuwsgierig naar wat gaat komen. "Maar ik ben ook op leeftijd, ik ben al 33. Eens kijken wat het gaat brengen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws