Wachtende Vreven breekt met gewoonte: 'Zit niet in mijn aard, het kriebelt nu al'

Wachtende Vreven breekt met gewoonte: 'Zit niet in mijn aard, het kriebelt nu al'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 18:40vr 05-06-2020 om 18:40

Stijn Vreven maakt zich weinig zorgen over zijn sportieve toekomst, ook niet nu hij al een tijdje zonder club zit. De oud-trainer van onder meer NAC Breda zag zijn werkgever Sporting Lokeren in april failliet gaan en denkt nu rustig na over het vervolg van zijn carrière.

Vreven werd de afgelopen weken al in verband gebracht met Roda JC en het Slowaakse AS Trencin. "Ik ben wel blij met de interesse elke keer, daarover heb ik niet te klagen. Ik heb eigenlijk nog nooit in de wachtkamer gezeten. Clubs raken elke keer geïnteresseerd en dat doet me goed", vertelt de Belg aan Veronica Inside. "Maar ik heb nog geen beslissing genomen."

Mogelijk breekt Vreven met één van zijn gewoontes. "Het wordt me nogal eens aangeraden om voor de eerste keer eens te wachten en te kijken wat er komt. Dat zit niet in mijn aard, want het kriebelt nu al ongelooflijk. Maar het is ook wel belangrijk om een goede keuze te maken. Een club waar ambitie is, waar visie is, waar structuur is en waarmee je kunt verrassen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vreven terug op de Nederlandse velden: zie jij het zitten?

(1558 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws