'Ik vond het plan van PSV niet goed, Manchester City had wel een goed plan'

'Ik vond het plan van PSV niet goed, Manchester City had wel een goed plan'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 23:21vr 05-06-2020 om 23:21

De zeventienjarige Amsterdammer Jayden Braaf streek in 2014 bij PSV neer en zou er vier jaar blijven, waarna hij zijn heil elders zocht. De buitenspeler verkaste in 2018 naar Manchester City en werkt inmiddels daar aan zijn doorbraak in het eerste elftal.

Braaf liet zich in een eerder interview ontvallen dat PSV hem 'niet goed behandeld' had en dat hij al in gesprek was met andere clubs. "Ik wilde eigenlijk niet weg bij PSV", laat hij nu weten aan Players with Future. "Maar het plan dat ze met me hadden, vond ik geen goed plan. En bij Manchester City hadden ze wel een goed plan met me. Daarom heb ik de overstap gemaakt."

Inmiddels heeft Braaf in Manchester aan het grote werk mogen ruiken. Zijn debuut voor de hoofdmacht heeft hij nog niet gemaakt, maar de jeugdinternational van Oranje mocht wel meetrainen met de sterren van The Citizens. Als het aan Braaf ligt, breekt hij snel door. "Ik zie mezelf over vijf jaar bij een topclub in het eerste spelen", laat hij desgevraagd weten. "Elke wedstrijd in de basis, belangrijk voor het team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws