Mulder en Van Halst zien titelkandidaat: 'De ideale speler voor Ziyech'

Mulder en Van Halst zien titelkandidaat: 'De ideale speler voor Ziyech'

06-06-2020 07:28
23

Chelsea lijkt Liverpool af te troeven in de strijd om Timo Werner. Volgens Youri Mulder en Jan van Halst zou de transfer van de Duitse aanvaller van RB Leipzig naar Stamford Bridge ook uitstekend nieuws zijn voor Hakim Ziyech.

"Hij is de ideale speler voor Ziyech", zegt Mulder bij Paniekvoetbal van Ziggo Sport. "Dat heeft Chelsea goed gedaan. Hij komt een beetje van de linkerkant, diepgaand. Als je dat even inbeeld: Ziyech op rechts, naar binnen draaiend, die kan de ballen met zijn linkerbeen echt geweldig kwijt op Timo Werner."

"Wat een transfer is dat zeg", haakt ook Van Halst in op de vermeende overstap van Werner naar The Blues. "Chelsea doet echt een gooi naar het kampioenschap met zo'n voorhoede. Wauw." De Duitse international kan door een transferclausule voor zestig miljoen euro vertrekken bij Leipzig. Eerder nam Chelsea Ziyech al voor veertig miljoen over van Ajax.

Manager Frank Lampard van de Londenaren kan op de aanvallende posities verder onder meer een beroep doen op Callum Hudson-Odoi, Tammy Abraham, Christian Pulisic en Mason Mount.