'Balotelli op zoek naar achtste club in carrière: contract bij Brescia ontbonden'

'Balotelli op zoek naar achtste club in carrière: contract bij Brescia ontbonden'

06-06-2020 09:23 Laatste update: 11:32
Serie A 34 Reacties

Mario Balotelli kan wederom op zoek naar een nieuwe club. Het contract van het 29-jarige 'enfant terrible' is ontbonden door Brescia, zo melden meerdere Italiaanse media zaterdagochtend, waaronder La Gazzetta dello Sport.

Balotelli streek afgelopen zomer neer in zijn geboortestad na drie jaar in Frankrijk, waar hij uitkwam voor OGC Nice en Olympique Marseille. Ook bij de hekkensluiter van de Serie A wist de aanvaller echter geen potten te breken. In negentien optredens bleef hij steken op vijf treffers.

Balotelli dreef de relatie met Brescia op het spits door na de coronabreak niet op te komen dagen voor de training. Zelf weet hij dat aan maagproblemen, maar eigenaar Massimo Cellino stuurde de 36-voudig Italiaans international een brief met het verzoek om zijn tot medio 2022 lopende verbintenis te verscheuren. Daar hebben Balotelli en zaakwaarnemer Mino Raiola mee ingestemd.

SuperMario kan daardoor transfervrij opzoek naar zijn achtste werkgever. Hij begon bij Internazionale en belandde via Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice en Marseille bij Brescia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s