De Ligt schiet gerucht af: 'Iemand heeft dingen over me verzonnen'

De Ligt schiet gerucht af: 'Iemand heeft dingen over me verzonnen'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 10:16za 06-06-2020 om 10:16

Laatste update: zaterdag 6 juni 2020 om 12:40za 06-06-2020 om 12:40

Matthijs de Ligt benadrukt dat hij het naar zijn zin heeft bij Juventus. Hij werd de afgelopen maanden in verband gebracht met FC Barcelona, dat hem al eerder wilde hebben. Maar De Ligt wil niet van een transfer weten.

"Natuurlijk ben ik gelukkig bij Juventus!", lacht De Ligt in gesprek met Tuttosport. "Ik ben hier heel gelukkig. In de periode dat er niet gevoetbald werd heeft iemand iets over me verzonnen. Ik ben erg blij om elke dag met deze geweldige spelers te trainen. Ik heb het gevoel dat ik continu beter word. Dus ja, ik ben gelukkig."

De Ligt staat op het punt om zijn eerste seizoen bij Juventus af te ronden. De verdediger kwam na zijn overstap in een achtbaan terecht. "Het eerste gevoel was pure blijdschap. Dat Juventus me kocht, een van de grootste clubs ter wereld.. Toen ik aankwam moest ik meteen mee naar Azië (trainingskamp, red.). Daar realiseerde ik me hoe groot deze club is. Overal waar ik kwam waren er fans van Juventus."

"Alles is anders dan bij Ajax. Wat me het eerste opviel was de internationale bekendheid van de club. Daarnaast kreeg ik overal positieve reacties van mensen. Ze waren heel aardig en daardoor voelde ik me meteen onderdeel van een familie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws