Koeman: Ik heb nog een contract voor twee jaar en die ga ik uitdienen

Koeman: "Ik heb nog een contract voor twee jaar en die ga ik uitdienen"

06-06-2020 18:26
24

Ronald Koeman herhaalt dat hij niet van plan is om de KNVB te verlaten. Na het ontslag van Ernesto Valverde werd hij benaderd door FC Barcelona om de nieuwe trainer te worden, maar Koeman blijft op zijn post.

Koeman heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit graag hoofdtrainer wil worden van Barcelona. "Iedereen weet dat dat een droom van me is", zegt Koeman tegen Catalunya Radio. "Ik hoop dat er in de toekomst weer een kans komt, daar ben ik zeker van. Maar het hangt ook af van mijn carrière. Je moet veel ervaring hebben om een club als Barcelona te trainen."

Wedden

Meer odds

Koeman is dus al eens benaderd door Barcelona. "Ik heb het meerdere keren gezegd, maar ik heb m'n woord gegeven aan het nationale elftal, gezien het EK, maar het virus heeft alles veranderd. Het belangrijkste is de nationale ploeg. Niemand weet wat er in de toekomst gaat gebeuren."

"Ik heb hier met de KNVB over gesproken. Ik heb nog een contract voor twee jaar en die ga ik uitdienen. Het is voor een trainer net zo belangrijk als een speler om actief te zijn op een groot toernooi."