'Bayern München sleutelt aan deal met Ajax en heeft dagelijks contact'

'Bayern München sleutelt aan deal met Ajax en heeft dagelijks contact'

07-06-2020 13:52
102

Bayern München blijft sleutelen aan de komst van Sergiño Dest. Volgens het Duitse FussballTransfers heeft de Duitse recordkampioen dagelijks contact met de Ajax-tiener.

Door dagelijks 'persoonlijke gesprekken' te voeren met Dest, probeert Bayern München hem ervan te overtuigen deze zomer voor een Duitse transfer te kiezen. Althans, dat meldt FussballTransfers. Naar verluidt staan de 'Bayern-sterren' hem met open armen op te wachten aan de Säbener Strasse.

Het verhaal is bekend: Bayern is al geruime tijd geïnteresseerd in Dest, maar heeft door de financiële gevolgen van het coronavirus geen haast. In de tussentijd wil de negentienjarige rechtsback van Ajax graag een stap hogerop maken en sluimert op de achtergrond belangstelling van Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Borussia Dortmund.

Door de coronacrisis is het nog niet te voorspellen hoeveel Dest moet kosten. In Nederland en Duitsland gaan bedragen tussen de twintig en dertig miljoen euro rond. Ajax verkocht Hakim Ziyech al aan Chelsea, terwijl ook Andre Onana en Nicolás Tagliafico aan een vertrek denken.