'Barcelona is probleemkind Dembélé nu echt zat en plaatst hem op de transferlijst'

'Barcelona is probleemkind Dembélé nu echt zat en plaatst hem op de transferlijst'

07-06-2020 21:55
39

Het geduld van Barcelona met Ousmane Dembélé is op. De Franse aanvaller speelt nu bijna drie jaar in Camp Nou, maar hij kon zijn transfersom nooit waarmaken en wordt nu door Barça op de transferlijst geplaatst.

Drie jaar geleden telde Barcelona nog 105 miljoen euro neer om Dembélé over te nemen van Borussia Dortmund. Sindsdien kon de rappe aanvaller nimmer waarmaken waarom Barça zo veel geld voor hem betaalde. De incidenten stapelden zich op, waarbij vooral opviel hoe vaak Dembélé 's nachts nog Fortnite speelde en de ochtend daarna te laat op de training verscheen.

In augustus eindigt het seizoen voor Barcelona, naar alle waarschijnlijkheid met wedstrijden in het kader van de Champions League, en daarna willen de Catalanen van Dembélé af. Dat valt te lezen in Sport, doorgaans goed ingevoerd als het om Barcelona gaat. Winst zullen de Blaugranas niet meer op de Fransman maken. Omdat hij weinig speelt en minuten tijdens de komende wedstrijden gering zullen zijn, is de kans zeer klein dat er een club 105 miljoen euro of meer zal betalen.

Andere clubs zijn niet bijzonder happig op de komst van Dembélé. Zijn blessures, incidenten en prijs houden volgens Sport een deal tegen. De speler zelf ziet echter niets in een vertrek en heeft laten weten dat hij het liefste bij Barcelona zou willen blijven.