Sparta nog lang niet klaar: club wil spits van 'kaliber Druijf of Traoré'

Sparta nog lang niet klaar: club wil spits van 'kaliber Druijf of Traoré'

08-06-2020 11:58
38

Sparta is na de komst van Danzell Gravenberch nog niet uitgewinkeld. Volgens het Algemeen Dagblad wil de Rotterdamse club zich nog versterken met een spits die er meteen staat.

Met Gravenberch en Lennart Thy heeft Sparta al twee nieuwe aanvallers voor volgend seizoen vastgelegd, maar daar wil technisch directeur Henk van Stee het niet bij laten. Sparta hoopt zich volgens het AD nog te versterken met een spits van 'het kaliber Ferdy Druijf (AZ) of Lassina Traoré (Ajax)'. Een spits met Eredivisie-ervaring die mogelijk net buiten de boot gaat vallen bij een topclub en richting het einde van de transferperiode gehuurd kan worden.

Wedden

Meer odds

Van Stee verwacht deze spits op korte termijn nog niet te kunnen presenteren. "De spelers die we er nog bij willen halen, verwacht ik niet op de heel korte termijn. Veel zal afhangen van de financiële mogelijkheden. Op dit moment zijn we, zoals alle clubs, druk om uit te zoeken hoeveel we te besteden hebben", aldus Van Stee, die verder nog op zoek is naar een centrale verdediger en voormalig huurlingen Joël Piroe, Dante Rigo (PSV) en Patrick Joosten (FC Utrecht) in het vizier houdt.